NOK

Billige annonsering Touch Pointer-penner

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
Envio  
0
Våre anbefalingerVåre anbefalinger
 1. Økologisk
  RECYTOUCH Berøringspenn i papp
  Pris fra kr 0,89 /enhet
Alle kategoriprodukter
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 81

Side
 1. Økologisk Anbefalt
  RECYTOUCH Berøringspenn i papp
  Pris fra kr 0,89 /enhet
 2. RIOTOUCH Stylus Pen
  Pris fra kr 1,28 /enhet
 3. VERKTØYPEN Multifunksjonspenn
  Pris fra kr 4,72 /enhet
 4. Rulets Kulepenn
  Pris fra kr 0,39 /enhet
 5. haspor touch stylus penner
  Pris fra kr 0,59 /enhet
 6. Svingbar kulepenn i plast med pekepenn
  Pris fra kr 0,69 /enhet
 7. Fatrus Stylus Pen
  Pris fra kr 0,69 /enhet
 8. naitel touch stylus penner
  Pris fra kr 0,79 /enhet
 9. Rondex berøringspenner i metall
  Pris fra kr 0,79 /enhet
 10. Økologisk
  Miljøvennlig papp enn touch-penner
  Pris fra kr 0,89 /enhet
 11. Tesku Stylus Pen
  Pris fra kr 0,89 /enhet
 12. sagursilver touch stylus penner
  Pris fra kr 0,89 /enhet
 13. Zalem berøringspekerpenner
  Pris fra kr 0,89 /enhet
 14. nilf touch stylus penner
  Pris fra kr 0,89 /enhet
 15. lombys touch stylus penner
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 16. lovit touch stylus penner
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 17. pekepinn
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 18. miclas touch stylus penner
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 19. Vamux Stylus Pen
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 20. sagurwhite touch stylus penner
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 21. pekepinn
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 22. Bolígrafos puntero táctil sagur con logo vista 1
  sagur touch stylus penner
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 23. Balty Stylus Pen
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 24. Kostner Stylus Pen
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 25. motul touch stylus penner
  Pris fra kr 0,98 /enhet
 26. Barrox touch stylus penner
  Pris fra kr 1,08 /enhet
 27. Syria kulepenn
  Pris fra kr 1,28 /enhet
 28. Bolígrafos puntero táctil heban con impresión vista 1
  heban touch stylus penner
  Pris fra kr 1,38 /enhet
 29. Alzar Pointer Pen
  Pris fra kr 1,48 /enhet
 30. Roterende pekepinn
  Pris fra kr 1,57 /enhet
 31. Kulepenn med opplyst logo
  Pris fra kr 1,67 /enhet
 32. Økologisk
  sirim miljøvennlige bambus pekepenner
  Pris fra kr 1,77 /enhet
 33. Parlex Stylus Pen
  Pris fra kr 1,77 /enhet
 34. Besk Stylus Pen
  Pris fra kr 1,77 /enhet
 35. Bolígrafos puntero táctil duser de metal vista 1
  Duser Stylus Pen
  Pris fra kr 1,77 /enhet
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 81

Side
Teknologien er kommet for å bli, det er en realitet. Det er derfor våre personlige penner med berøringspeker er det du leter etter . Nyt dualiteten med å skrive på papir og gjøre det på et nettbrett eller på mobilen med det samme skrivetilbehøret. En penn med berøringspeker er muligens en av de mest praktiske gjenstandene som finnes. På den mest komfortable og hygieniske måten kan du sjekke e-posten på enheten din mens du skriver fysiske notater i agendaen din. Garrampa touch-penner er for deg: antibakterielle, med etui, i forskjellige farger, metalliske eller til og med med matchende USB.  Finn din modell her, blant alle våre billige reklamepenner med berøringspeker.

Berøringsskjermpenner med logoen din trykt


Penner med en taktil peker er en viktig gjenstand på kongresser, messer og selvfølgelig på kontoret. Denne typen penner med en taktil gummi har blitt et svært etterspurt verktøy, både av arbeidere og av Ordinary brukere som surfer på Internett og trenger å lage en merknad for øyeblikket. Det er derfor vi fra Garrampa viser deg alle våre billige berøringspekepenner for reklame. Den optimale måten å gi to produkter i ett , noe som får kundene dine til å gjøre denne gjenstanden med logoen din til en daglig nødvendighet. Oppdag hvordan du kan slå sammen digitalt med en av våre personlige penner , gjennom vårt brede utvalg av berøringspenner for nettbrett. Den beste måten å lette presisjonsarbeid på våre berøringsskjermer.

Salgsfremmende nettbrettpenner


Først av alt bør det bemerkes at penner med en berøringspeker ikke riper skjermen til elektroniske enheter ; Tvert imot beskytter denne typen penner den under bruken. På denne måten blir de en av de best mulige gavene til venner og andre bekjente . For eksempel, hvis du har tenkt på å legge inn en bestilling på billige reklame-pekepinner for reklameformål, har du fått en god idé. Disse pennene vil vise frem logoen din og kontakten din ved å bruke silketrykkteknikken. Hva venter du på for å ta kontakt? Finn din metall-, papp- eller plastpenn nå.  Hos Garrampa kan du velge det materialet som passer best for ditt merkevareimage. Gi nå den mest allsidige pennen på markedet og som du helt sikkert vil lykkes med.

Ofte stilte spørsmål vedr Berøringspenner

Hvorfor gi bort personlig tilpassede berøringsskjermpenner?

Personlig tilpassede berøringspenner er spesielle reklamepenner som på hodet eller tuppen har en gummipute som kalles en berøringspeker. Denne gummiberøringen lar deg samhandle med berøringsskjermene til nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner. Derfor har tilpassede berøringsskjermpenner dobbel funksjonalitet. Vi tror at vi ikke tar feil hvis vi sier at disse pennene er rettet mot alle typer mennesker . Og det er at alle har, uten å gå lenger, en smarttelefon. Derfor er det utvilsomt en vinnende kombinasjon å kombinere en klassisk penn for skriving med nytten av et berøringspunkt for elektroniske enheter. Til slutt bør det bemerkes at siden de er innovative og teknologiske reklamepenner ; Våre billige berøringspekepinner for reklame er høyt verdsatt av alle og har større innvirkning når de leveres til kunder. Disse pennene, som en forretningsgave, er de beste.

Hvilke materialer er den tilpassede berøringspennen laget av?

Den viktigste funksjonen til disse reklamepennene er berøringspanelet deres : en del som kan tilpasses alle typer penner. Hvis du tar en titt i katalogen vår, vil du kunne se at du innenfor denne kategorien har penner i aluminium, plast, resirkulert papp, kraftpapir og til og med bambus. På denne måten kan du gi et preg skjermblyant uten å måtte gi opp materialet som interesserer deg mest. En reklamepenn for å tilpasse med logoen din, som vil hjelpe deg å beskrive på best mulig måte reklamebudskapet du ønsker å formidle til publikum. Faktisk, hvis bedriften din har forpliktet seg til bærekraft, tilbyr vi deg Miljøvennlige kommersielle penner . Også, hvis du er ute etter et elegant bilde; våre stilige og sofistikerte spesialtilpassede penner av høy kvalitet er for deg. Selv om vi også har et bredt utvalg av enkle og rimelige reklamepenner.

Når er det bedre å gi et salgsfremmende preg til pekepenner?

Logo- og berøringspenner er en trend. Disse typer personlig tilpassede penner tillater smidig interaksjon med berøringsskjermenheter, samtidig som de er en populær firmagave som tilpasser seg ulike typer situasjoner.  Denne typen salgsfremmende gaver er ideell å dele ut på arrangementer av alle slag: stevner, kongresser, foredrag, åpne dager på skoler og universiteter ... Også, hvis du legger til noen av våre personlige notatbøker , kombinasjonen er perfekt. Deltakere på disse arrangementene vil kunne ta notater, uten å måtte ta med noe hjemmefra. Likeledes, som vi nevnte tidligere, våre penner med firmalogo er avgjørende på ethvert kontor . Ikke bare som en gave til kundene, men de ansatte vil selv kunne benytte seg av disse logopennene under sine daglige aktiviteter.

Hvordan tilpasse viskelærpenner?

For å tilpasse dine kommersielle penner hos Garrampa, har du 3 forskjellige trykkteknikker (akkurat nå vil vi forklare dem for deg). Men før det må det tas i betraktning at ikke alle trykkteknikker er tilgjengelige for alle modeller, siden de avhenger av pennens fysiske egenskaper. Først og fremst finner vi silketrykk . Skjermtrykte penner trykkes ved hjelp av denne klassiske og rimelige trykkteknikken som brukes til å tilpasse en rekke reklameartikler. Silketrykk gjør det mulig å bygge inn logoen langs kroppen av reklamepennen du ønsker, du kan legge til opptil 4 spotfarger! På den annen side er en variant av silketrykk sirkulær silketrykk , som tillater en 360º monokrom utskrift for å vikle rundt pennekroppen. Denne teknikken er veldig nyttig for logoer som neppe ville vært synlige hvis de er tilpasset vertikal utskrift. Til slutt, for tre- og aluminiumsmodeller er det mulighet for lasergravering . Den nyeste teknologien som tilbyr en mer elegant og slitesterk profesjonell finish.