NOK

Tilpassede Power Banks-batterier

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
 2. Ekston 3
 3. XD Collection 48
 4. XD Xclusive 4
 5. Swiss Peak 2
Envio  
0
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 142

Side
 1. POWERALU Powerbank i aluminium
  Pris fra kr 23,76 /enhet
 2. POWERFLAT Flat powerbank 4000 mAh
  Pris fra kr 39,56 /enhet
 3. Baterias power bank arenapower de varios materiales ecológico con publicidad vista 1
  Økologisk
  ARENAPOWER Power bank 4000 mAh bambus
  Pris fra kr 77,24 /enhet
 4. Powerflat8 powerbank-batterier i metall
  Pris fra kr 85,80 /enhet
 5. Økologisk
  ARENA Power bank bambus
  Pris fra kr 97,02 /enhet
 6. OFFI POWERBANK Strømbank trådløs lading
  Pris fra kr 158,92 /enhet
 7. POWEREIGHT 8000mAh solcellelader
  Pris fra kr 166,45 /enhet
 8. Boltok powerbank-batterier
  Pris fra kr 6,59 /enhet
 9. Power bank youter batterier
  Pris fra kr 7,08 /enhet
 10. Kanlep powerbank-batterier
  Pris fra kr 8,86 /enhet
 11. Batterier powerbank khatim
  Pris fra kr 13,87 /enhet
 12. Power Bank Privek
  Pris fra kr 15,84 /enhet
 13. Power bank nibbler batterier
  Pris fra kr 19,29 /enhet
 14. Metal thazer powerbank-batterier
  Pris fra kr 19,48 /enhet
 15. Slatham selfie-pinner i metall
  Pris fra kr 23,12 /enhet
 16. Solius berøringspenner i metall
  Pris fra kr 24,11 /enhet
 17. Reisesett, 2000 MAH powerbank med koffert
  Pris fra kr 25,09 /enhet
 18. Villex powerbank-batterier av metall
  Pris fra kr 25,68 /enhet
 19. Baterias power bank telstan de metal vista 1
  Telstan powerbank-batterier i metall
  Pris fra kr 28,63 /enhet
 20. Simmon powerbank-batterier
  Pris fra kr 33,26 /enhet
 21. Tilmix powerbank-batterier i metall
  Pris fra kr 35,52 /enhet
 22. Batterier powerbank antonio miro tormund
  Pris fra kr 45,76 /enhet
 23. Power Bank Vendrel
  Pris fra kr 46,84 /enhet
 24. Hargol powerbank-batterier
  Pris fra kr 48,02 /enhet
 25. Batteri power bank spencer usb
  Pris fra kr 48,41 /enhet
 26. Lenard Power Bank-batterier
  Pris fra kr 55,20 /enhet
 27. zenon trådløse ladere
  Pris fra kr 56,58 /enhet
 28. Kaprin Power Bank
  Pris fra kr 59,24 /enhet
 29. Batterier power bank croof
  Pris fra kr 63,76 /enhet
 30. Power Bank ror
  Pris fra kr 74,00 /enhet
 31. Økologisk
  Reycon Power Bank
  Pris fra kr 78,21 /enhet
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 142

Side
Hvis du leter etter en teknologisk gjenstand du kan stemple utformingen av bedriftens merkevare på, er Garrampas personlige kraftbanker gaven du har lett etter så mye. Oppdag hele utvalget vårt i eksterne reklamebatterier for å lade mobilen, nettbrettet eller laptopen din . I vår nettbutikk har vi eksterne strømbankbatterier i et bredt fargespekter: blå, svart, rød, grønn, oransje, hvit, gul ... velg den du liker best! Vi tilpasser oss deg og din logo, samt behovene som kan oppstå under din reise eller utflukt der du tar med deg din bærbare powerbank. Ta en titt på alle funksjonelle powerbank-modeller: vekt, lommelykt, hodetelefoner, nøkkelring, penn, ryggsekk, laderlommebok, osv. Vi har også typer økologiske kraftbanker med bærekraftige materialer som bambushus eller solcellebatterier.  Moderne design, med forskjellige krefter, størrelser og farger. Oppdag Garrampas personlige strømbankbatterier.

Eksterne batterier for reklamemobiler


På XXI-tallet var lading av batterier for mobiltelefoner eller bærbare datamaskiner en del av hverdagen vår. Vi tilbringer mange timer med disse enhetene, enten for fritid eller arbeid, på denne måten ønsker vi på Garrampa å tilfredsstille arbeidernes behov. Og for de som bruker sine 8 timers arbeidstimer ved siden av teknologi, vet vi at våre eksterne batterier for reklamemobiler er ideelle. Våre personlige powerbank-batterier med firmalogoen er perfekte for personalisering. Vi har et flott tilbud innen tilpassbar powerbank med forskjellige ladekapasiteter , ideelt for enhver type situasjon. Gi eksterne powerbank-batterier for å ta dem med overalt. Fra kontoret hjem og omvendt. I vesken, bilen (vi har støtter tilpasset kjøretøyene) eller i din personlige ryggsekk. Benytt deg av denne muligheten og overrask dine kunder og ansatte med de personlige strømbankbatteriene fra Garrampas nettkatalog.

Oppladbare batterier å gi bort


Hos Garrampa ønsker vi å gjøre turene dine mer utholdelige.  At tilkoblingsproblemer ikke er ditt problem. Enten du drar på camping eller på festival, kan du lade mobilen uten noen hindring. På denne måten kan du i vår nettbutikk se vårt brede utvalg av muligheter for eksterne batterier, og fremfor alt, respekt for miljøet!Ja, som du hører det, hos Garrampa lader vi mobilen eller bærbar PC, samtidig som vi tar vare på naturen.  Vi er bærekraftige, takket være vårt utvalg av solenergibanker. Og denne typen tilpassbare strømbankbatterier regenererer ladekapasiteten gjennom solens stråler. De er virkelig solcellebatterier, og vi har et utvalg av øko-batterier i forskjellige størrelser og laget av bærekraftige råvarer som bambushylsteret. Finn ditt powerbank-batteri som du liker best. I batterisett, med etui eller laget av herdet glass; vår high-end linje.

Ofte stilte spørsmål vedr Batterier Powerbank

Hvorfor bestille tilpassede powerbanks fra Garrampa?

Vi er din nettbutikk for strømbankbatterier. Vi er leverandører og grossister av tilpassede strømbankbatterier, som vi sender deg direkte fra fabrikken til utrolige priser. Hos Garrampa produserer vi spesialtilpassede strømbanker, ladere, eksterne batterier, etc. Kort sagt, vi tilbyr deg forskjellige tilpassede teknologivarer billigere enn i andre nettbutikker.  Superkonkurransedyktige priser for batteriene og strømbankene dine! Oppdag hele vårt økologiske utvalg av personlige strømbankbatterier : de lades takket være solenergi, vi har også resirkulerte strømbanker. Disse typene eksterne ladere er perfekte for din økologiske kommunikasjonshandling, så nå vet du hvilken bedre måte enn å lade opp disse teknologiske enhetene med fornybare energiløsninger. Dine personlige powerbank-batterier er ideelle for bedrifter, foreninger, studiesentre ... Lag din bestilling i små eller store kvanta.

Hvilken kraft å velge for en tilpasset strømbank?

For å velge kraften til en strømbank må du først vite hvilken type bruk eller enhet du må lade . Jo høyere lagringskapasiteten til det interne batteriet på enheten er, desto større må kapasiteten til den eksterne laderen være. På denne måten kan du velge powerbanks fra 1200 mAh til 3000 mAh som vil være perfekt for reservelading eller kraftigere mobilladere som varierer fra 4000 mAh til 6000 mAh, ideell for å drive nettbrett. Velg strømbanker med høy kapasitet på 10 000 mAh, 15 000 mAh eller 20 000 mAh for bærbare elektroniske enheter, for eksempel en datamaskin.

Hvordan bruker du en Garrampa Power Bank?

Siden du allerede vet hva en powerbank er, må du nå vite hvordan den fungerer.  Vet du hvordan en powerbank fungerer? Vi vil fortelle deg det nå! Hvis du vil bruke en powerbank-batterilader for mobilenheten din, kobler du bare til Power Bank med den originale USB-en kabel til enheten du ønsker . Dermed vil du koble den til en strømkilde: bruk den universelle USB-kabelen eller datamaskinens USB-port.

Hva er leveringstidene for tilpassede kraftbanker?

Hvis du kjøper powerbanks gjennom nettstedet stampasi.it, vil du motta produktene innen 10-12 dager. Og hvis du trenger det mer presserende, ved å betale et lite tillegg, kan du øke hastigheten på frakt og levering enda mer.

Hvilke tilpassbare powerbank-modeller anbefaler du?

I garrampa.es er det et bredt utvalg av salgsfremmende og reklamekraftbanker med ulike typer former, farger og priser. De spenner fra 1200 mAh, mindre og mer behagelig å ha med seg, til de større 10 000 mAh, mer egnet for de som trenger å tredoble batterilevetiden til smarttelefonen. Blant annet finnes det også reisesett som også inkluderer nettlader og etui, eller modeller med sugekopper, komfortable fordi de fester seg perfekt til mobiltelefonen din og er lettere å holde. For siste generasjons smarttelefoner på superpromos.es finnes det også trådløse ladebaser, som det vil være mulig å lade mobiltelefonen med selv uten å bruke kabelen, men ganske enkelt ved å plassere den på toppen. De som er mer oppmerksomme på miljøet vil også finne en modell med solcellelading, egnet for situasjoner der det ikke er mulighet for å lade opp strømbanken. Ikke bare for smarttelefoner og nettbrett! Med powerbanken vil du ha muligheten til å lade opp ikke bare smarttelefoner og nettbrett, men også en hel serie med teknologiske produkter som bluetooth-hodetelefoner, bærbare høyttalere, smartklokker, mini-stasjonære vifter eller lite musikkutstyr som bruker USB-kontakten og som nå er i ferd med å bli mer og mer pluss. brukt av unge mennesker.