NOK

Rimelig tilpasset laserpeker

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. XD Collection 1
Envio  
0
Angi synkende retning

7 Produkter

 1. TRIOLUX Laser og stylus penn
  Pris fra kr 17,71 /enhet
 2. Metall Snarry Laser Penner
  Pris fra kr 18,20 /enhet
 3. laserpekere rapport
  Pris fra kr 46,94 /enhet
 4. haslam laserpekere
  Pris fra kr 67,80 /enhet
 5. 4 i 1 penn
  Pris fra kr 2,72 /enhet
Angi synkende retning

7 Produkter

Oppdag hele utvalget vårt av rimelige, personlige laserpekere, ideelle som en personlig gave til profesjonelle. Fra Garrampa presenterer vi en stor samling av multifunksjons personaliserte laserpekere, der du kan annonsere for din bedrift, med logoen din eller merkevare slagord. På denne måten er våre billige kraftige laserpekere ideelle som gaver på konferanser, kongresser eller viktige møter, både til arbeidere og profesjonelle kunder. De vil kunne bruke dem i møtene sine til lysbildefremvisninger. I tillegg er våre spesialtilpassede laserpekere etterspurt blant lærere. Ta en titt på alle våre modeller: laserpekerpenner, laserpekere ledsaget av et etui, nøkkelring laserpekere, med USB-tilkobling, med fjernkontroll ... Gå inn i denne Garrampa nettkategorien nå.

Laserpekere for power point-presentasjoner


Hos Garrampa har vi en hel rekke rimelige personlige laserpekere , perfekt for å lage alle slags grafiske presentasjoner for et selskap. Derfor er det en av de mest praktiske gavene fokusert på kunder og arbeidere. Et konkurransefortrinn når det gjelder å tilpasse bedriftsobjekter på en bedriftsmessig måte. På denne måten har vi i samlingen vår laserreklamepekere med forskjellige former og funksjoner . En veldig original og morsom gave fra et teknologiselskap som, vi er sikre på, kundene dine vil sette pris på. Det skal bemerkes at vårt utvalg av kraftige laserpekere er etterspurt for reklamebegivenheter eller salgsfremmende markedsføringskampanjer. Faktisk er multifunksjons laserpekermodeller de mest ettertraktede av selskaper , en personlig gave som aldri slår feil. Husk: for spørsmål eller forslag er kundeservicen vår her for å hjelpe deg.  Gå over til Garrampa-nettstedet , det er veldig enkelt å kjøpe en billig personlig laserpeker.

Reklame laserpekere å gi til kunder


Faktisk, for profesjonelle kunder som dag for dag har møter og konferanser ... vi kan ikke tenke oss en mer original gave . Våre salgsfremmende laserpekere brukes som markører i presentasjoner, ideelle for forretningsfolk eller for forelesere. Faktisk er de mest populære laserpekermodellene hos Garrampa de såkalte "multifunksjons", de som har penn inkludert. Men fra vår nettkatalog har vi også en billig personlig laserpeker med 4 funksjoner: laserverktøy, gir led lys, med et lysbildegjengivelsessystem (som du kan passere hver enkelt) og med en presisjonspolstret peker i skjermer, som f.eks. berøringspenner .