NOK

Klassiske billige reklamekrus

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. XD Collection 5
Envio  
0
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 84

Side
 1. FREDAG Krus 300 ml
  Pris fra kr 7,28 /enhet
 2. KNITTY Keramikkkrus 310 ml
  Pris fra kr 22,73 /enhet
 3. Økologisk
  LISBO Glasskrus 400ml
  Pris fra kr 22,73 /enhet
 4. SØLV Vintage emaljekrus
  Pris fra kr 24,30 /enhet
 5. Økologisk
  TRAVIS Eiketre krus 280 ml
  Pris fra kr 59,82 /enhet
 6. plast witar Klassisk krus
  Pris fra kr 2,66 /enhet
 7. plast plantex klassisk krus
  Pris fra kr 4,53 /enhet
 8. glass bitrok klassisk krus
  Pris fra kr 4,72 /enhet
 9. keramisk lutin klassisk krus
  Pris fra kr 5,71 /enhet
 10. Klassisk keramisk daimy krus
  Pris fra kr 8,17 /enhet
 11. Esprit krus
  Pris fra kr 8,16 /enhet
 12. keramisk dariel klassisk krus
  Pris fra kr 8,95 /enhet
 13. Impex klassisk keramikkkrus
  Pris fra kr 9,05 /enhet
 14. Dolten sublimasjonskrus
  Pris fra kr 9,05 /enhet
 15. Kopp Sublimation Bornel
  Pris fra kr 9,94 /enhet
 16. Brant sublimasjonskrus
  Pris fra kr 11,12 /enhet
 17. Harnet sublimasjonskrus
  Pris fra kr 12,20 /enhet
 18. Klassisk keramisk plesik-krus
  Pris fra kr 12,30 /enhet
 19. keramisk sinor klassisk krus
  Pris fra kr 12,40 /enhet
 20. Talmex sublimasjonskrus
  Pris fra kr 12,50 /enhet
 21. keramisk tarbox Klassisk krus
  Pris fra kr 12,60 /enhet
 22. Klassisk keramisk samay krus
  Pris fra kr 12,69 /enhet
 23. keramisk vevstol Klassisk krus
  Pris fra kr 12,79 /enhet
 24. klassisk krus i plast
  Pris fra kr 12,89 /enhet
 25. keramisk margot klassisk krus
  Pris fra kr 12,99 /enhet
 26. Keramisk Zifor klassisk krus
  Pris fra kr 13,19 /enhet
 27. Gover sublimasjonskrus
  Pris fra kr 13,78 /enhet
 28. Økologisk
  Syntaks krus
  Pris fra kr 14,17 /enhet
 29. Økologisk
  Lixus krus
  Pris fra kr 14,37 /enhet
 30. keramisk nuglex klassisk krus
  Pris fra kr 14,56 /enhet
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 84

Side
Uten tvil, en av de gavene som alltid triumferer er krus. Fajanskkrus eller annet materiale, i forskjellige nyanser, noen ganger med til og med en matchende skje. Kort sagt, livets klassiske frokostkopper og som aldri etterlater noen likegyldige.  En nyttig, rimelig og sterkt anbefalt gave, for å markedsføre merkevaren din. Garrampas klassiske billige reklamekrus er et godt alternativ for deg. Vi har forskjellige modeller: med eller uten håndtak, i metall eller keramikk, med anti-lekkasjesystem, med sølv- eller bronsetoner og til og med en tegning av en emoji.  Klassiske kaffekrus er alltid en klok avgjørelse. Og et krus er ikke bare et krus: det kan til og med være din retro penneholder på kontoret. Ikke gå ut av det konvensjonelle og sørg for at kundene dine bruker gaven din, og tilbyr dem klassiske krus tilpasset merkevaren din.

Perfekt klassisk krus å gi til kundene dine


Kopper kaffe og te er alltid en velkomstgave. Og mer, i en tid hvor en økologisk tanke er synlig blant befolkningen: Garrampas klassiske billige reklamekrus vil tjene kundene dine til å erstatte plastkopper og alltid gjenbruke drikketilbehøret deres. Av denne grunn anbefaler vi at du designe krusmodellen din, stemple merkevarens logo eller slagord. De klassiske billige reklamekrusene, som vi har på Garrampa-nettstedet, er tilgjengelig i forskjellige farger (rosa, oransje, hvit, svart, gul, blå, rød, grønn ...) og former.  Den enkleste måten å annonsere på og la kundene dine få et smil om munnen. Og det er også en veldig praktisk og vakker gave. Tilpass et av våre klassiske, billige Garrampa reklamekrus nå og gi kundene dine et godt minne om deg. Hvis du lurer på hvordan du skal screene et krus, vil teamet vårt gjerne svare deg. Typer billige hvite kopperBillige hvite kopper kan lages av forskjellige typer materialer: Billige hvite plastkopper De er vanligvis de billigste. Kvaliteten er dårligere enn andre som porselen. De er lette og tilgjengelige i et bredt spekter av farger. Hvite plastkopper er vanligvis personlig tilpasset ved hjelp av putetrykkmetoden, noe som gir utmerkede resultater. Billige hvite plastkopper er den perfekte reklamegaven til arrangementer og konferanser, hvor et stort antall enheter er distribuert. Hvite keramikkkrus: De er nok de mest solgte billige hvite krusene, selv om termokrus nå for tiden er nesten mer brukt. De er vanligvis de mest etterspurte siden de, takket være deres produksjonsmateriale, har høyere kvalitet enn plast, og er mer motstandsdyktige. Keramiske hvite krus er de klassiske frokostkrusene. De er egnet til å gi til kunder eller ansatte i selskapet, de kjøper vanligvis også de hvite keramikkkrusene for å gi til venner eller familie. De egner seg til å sette i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Hvite metallkopper: De siste årene har hvite metallkopper blitt mote takket være deres retroluft som minner oss om barndomskopper. Rimelige hvite metallkrus kan tilpasses ved silketrykk. I Garrampa kan du finne to metoder for å tilpasse billige hvite krus: silketrykk eller sublimering. Sublimerte hvite krus: sublimerte hvite krus brukes ofte til fotografier eller logoer med et stort antall farger, men finishen er ikke like perfekt som silketrykk. Skjermtrykte hvite kopper: Skjermtrykte hvite kopper egner seg når et bilde med få farger skal brukes. Finishen er av utmerket kvalitet. Når det kommer til å tilpasse billige hvite krus, må vi ta hensyn til: bildet vi skal trykke, målene til selskapet og målgruppen, på denne måten vil vi velge det beste hvite kruset å tilpasse. Men hvis vi ikke vet hvilket produkt eller hvilken teknikk vi skal velge, ring oss og Garrampa-teamet vil anbefale det mest passende alternativet.

Klassiske krus med håndtak til kontorgaver


Garrampas klassiske krus har en stor overflate som kan tilpasses med logoen din, og skaper dermed det ideelle designet for deg. Derfor er det en veldig fin detalj å gi til dine ansatte i spesielle øyeblikk ; for eksempel pensjonisttilværelse, barsel eller bedriftssuksess. Våre personlige klassiske krus er også en flott julegaveide . Du kan inkludere dem i kurven, og du kan til og med legge til et bilde til dem. En klassisk måte å alltid få riktig gave på, siden det er et veldig praktisk, brukbart produkt som fremfor alt har en god pris. Husk: se etter stilen du leter etter, hos Garrampa gjør vi det! kategorien vår krus for å tilpasse . Gi nytte og unike øyeblikk med Garrampa!