NOK

Billige spesialtilpassede tekniske sweatshirts

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Marca  
 1. ROLY 1
 2. Proact 13
Envio  
Talla  
5-6
7-8
11-12
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
0
Angi synkende retning

20 Produkter

 1. Tekniske bomullsgensere roly seul
  Pris fra kr 71,44 /enhet
 2. Klusten polyester tekniske sweatshirts
  Pris fra kr 48,22 /enhet
 3. Kroby polyester tekniske sweatshirts
  Pris fra kr 48,61 /enhet
 4. tekniske sweatshirts theon boy i polyester
  Pris fra kr 57,56 /enhet
 5. Theon tekniske gensere i polyester
  Pris fra kr 61,40 /enhet
 6. Barnegenser i polyester
  Pris fra kr 71,27 /enhet
 7. Genser i polyester
  Pris fra kr 84,51 /enhet
 8. Gutter Langermet Piping Zip Sport Jacket
  Pris fra kr 97,74 /enhet
 9. REGNSWEATSHIRT FOR BARN Lange ermer
  Pris fra kr 100,85 /enhet
 10. Tofarget hettegenser for gutter Lange ermer
  Pris fra kr 102,41 /enhet
 11. TRENINGSWEATSHIRT 1/4 ZIP VOKSEN Langermet
  Pris fra kr 108,08 /enhet
 12. VOKSEN REGN-SWEATSHIRT Langermet
  Pris fra kr 120,64 /enhet
 13. Langermet, tofarget hettegenser for voksne
  Pris fra kr 142,21 /enhet
Angi synkende retning

20 Produkter

Billige spesialtilpassede tekniske sweatshirts gir maksimal komfort og lar deg utføre alle bevegelser under sportsaktivitet med denne typen spesialtilpassede sportsgensere.  Finn i denne delen din tekniske genser for menn eller kvinner, og vi har også unisex-modeller. Gjør sport om vinteren, med hjelp av Garrampa. Våre tekniske gensere er laget av materialer av høy kvalitet og er derfor ideelle for utendørssport.  Velg din tekniske vindjakke-genser eller våre modeller av billige personlige tekniske sweatshirts med hette og snøring. Sistnevnte vil tjene til å tilpasse hetten til hodet ditt. Ønsker du å holde hendene varme anbefaler vi en genser med kengurulomme eller tekniske løpegensere med elastiske ermer for å unngå kulde.  Velg komforten som tilbys av Garrampas tilpassbare tekniske gensere , også i barnemodeller.

Sportsgensere for menn, kvinner og barn


For sportsklubber, treningssentre, idrettshaller, lag ... våre sportsgensere for menn, kvinner og barn er ideelle. Bruk alltid fargene til laget ditt, på og utenfor banen, og hold deg varm og komfortabel i de kalde månedene. Vårt tilbud av tekniske gensere for kvinner, menn og barn lar deg gi ensartethet til troppens logo, for det er ideelt for treningsøkter eller etter kamper.  Få hele laget ditt til å bære den samme personlig tilpassede sportsgenseren med emblemet ditt , sponsorene og navnene på spillerne. På den annen side foreslår vi våre billige personlige tekniske sweatshirts for andre typer sportsbegivenheter. For eksempel: det er en oppsiktsvekkende gave, til en sommerleir . Og, vanligvis plassert på fjellet, vil sweatshirts være ditt mest komfortable og praktiske antrekk for camping. Hos Garrampa ønsker vi bare å tilby deg det beste. Billige personlig tilpassede tekniske sweatshirts som, i tillegg til de utrolige prisene , skiller seg også ut for sin kvalitet. Av denne grunn produserer vi dem med polyester eller bomull; alt vil avhenge av typen tilpasset teknisk genser.

Sportsgensere med pustende stoff


Hvis du brenner for sport og er en del av en klubb eller et lag, anbefaler vi at du bruker våre sportsgensere med pustende stoff: de beste billige personaliserte tekniske sweatshirtsene. Det er det riktige plagget for de fleste idrettsutøvere krevende.  Svetten til denne typen gensere for menn og kvinner gir maksimal komfort. Du vil redusere svette og opprettholde en konstant kroppstemperatur, noe som vil redde deg fra forkjølelse. Ideell for alle typer sport , våre tekniske gensere etterspørres av løpere, fotballspillere eller fjellklatrere; blant andre. Velg din genser med eller uten hette, i jakkeformat eller med lommer. Oppdag Garrampas nettkatalog og finn din tekniske genser blant alle våre billige sportsgensere.