NOK

Tilpassede kortermede t-skjorter

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 26
 2. Fruit of the Loom 17
 3. Gildan 15
 4. Keya 18
 5. ROLY 37
 6. Russell 4
 7. Stanley Stella 52
 8. Premier 2
 9. Kariban 41
 10. Sol's 18
Envio  
Talla  
1-2
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Bebe
0
Våre anbefalingerVåre anbefalinger
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-skjorte ATOMIC 150 Man
  Pris fra kr 10,73 /enhet
Alle kategoriprodukter
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 267

Side
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  Anbefalt
  T-skjorte ATOMIC 150 Man
  Pris fra kr 10,73 /enhet
 2. Camisetas manga corta roly teckel de 100% algodón con logo vista 2
  T-skjorte Dachshund Man
  Pris fra kr 18,11 /enhet
 3. Camisetas manga corta roly cies de 100% algodón vista 1
  CIES unisex T-skjorte
  Pris fra kr 18,99 /enhet
 4. Camisetas manga corta roly fox de poliéster vista 1
  Kortermet Roly fox polyester t-skjorte
  Pris fra kr 20,17 /enhet
 5. Camisetas manga corta roly braco de 100% algodón con impresión vista 1
  Kortermet t-skjorte roly braco 100% bomull
  Pris fra kr 20,37 /enhet
 6. T-skjorte STAFFORD unisex
  Pris fra kr 21,61 /enhet
 7. Camisetas manga corta roly laurus mujer de 100% algodón para personalizar vista 1
  T-skjorte LAURUS KVINNE Kvinne
  Pris fra kr 21,65 /enhet
 8. Camisetas manga corta roly terrier de 100% algodón con impresión vista 1
  TERRIER Unisex T-skjorte
  Pris fra kr 22,34 /enhet
 9. Camisetas manga corta roly akita de poliéster con publicidad vista 1
  Kortermet roly akita polyester t-skjorte
  Pris fra kr 24,40 /enhet
 10. Camisetas manga corta roly dominica mujer de 100% algodón con logo vista 1
  T-skjorte DOMINICA Kvinne
  Pris fra kr 24,40 /enhet
 11. Camisetas manga corta roly belice mujer de algodon vista 1
  T-skjorte BELIZE Kvinne
  Pris fra kr 27,45 /enhet
 12. Camisetas manga corta roly maya mujer de poliéster con logo vista 1
  T-skjorte MAYA Kvinne
  Pris fra kr 28,14 /enhet
 13. Økologisk
  GYLLEN unisex T-skjorte
  Pris fra kr 28,74 /enhet
 14. Camisetas manga corta roly baku de poliéster vista 1
  Roly baku polyester kortermede t-skjorter
  Pris fra kr 31,98 /enhet
 15. JOPLIN t-skjorte
  Pris fra kr 55,30 /enhet
 16. Camisetas manga corta roly baby de 100% algodón para personalizar vista 3
  Babyklær BABY
  Pris fra kr 17,22 /enhet
Angi synkende retning

Elementer 1-36 av 267

Side
Personlig tilpassede kortermede t-skjorter er den gaven som triumferer uansett hvor du går. En direkte måte å reklamere for bedriften eller bedriften din til et stort publikum. Hos Garrampa vet vi at de er den beste måten å overraske kunder eller ansatte på. For forretningsarrangementer, firmautflukter som julelunsj eller teambuildingsaktiviteter: å gi personlige kortermede t-skjorter til kunder eller ansatte er alltid en god idé. Av denne grunn har vi hos Garrampa alle slags modeller i forskjellige farger og fasonger.  Runde, V-formede eller V-formede halser, originale t-skjorter for kvinner og menn også; Ikke glem vårt utvalg av korte t-skjorter for jenter eller gutter. Sistnevnte type tilpassede kortermede t-skjorter er perfekte for leirer, bursdagsfester eller skoler. Velg stilen og fargen på din egendefinerbare t-skjorte. Husk at du har forskjellige alternativer for størrelser og ermer, samt nyanser.  Finn din personlige kortermede t-skjorte i Garrampas nettkatalog.

Kortermede t-skjorter for menn og kvinner


Vi har kortermede t-skjorter for menn og kvinner.  Et krav eller salgsfremmende gave, perfekt å dele med dine kunder, leverandører eller ansatte. Faktisk kan de være en del av selve arbeidsuniformen eller reservere dine personlige kortermede skjorter til spesielle anledninger. Du bestemmer!Fra Garrampa tilbyr vi deg et stort antall modeller av personlige kortermede t-skjorter slik at du kan velge den som passer best for deg.  Lag originale design eller legemliggjør slagordet eller logoen din som garantert vil kle mer enn én person. Og det er at våre salgsfremmende kortermede t-skjorter er ideelle å dele med venner : i bryllup, utdrikningslag, klubber, turer ... enhver anledning er bra for å tilpasse skjorten din! I tillegg, for et idrettssenter, akademi eller klubb, er det også en god reklameide blant medlemmene.

Kortermede t-skjorter i bomull


Bomull er en veldig behagelig og myk naturfiber. I tillegg er det et pustende, slitesterkt stoff, egnet for vaskemaskiner og billig. Av denne grunn stoler vi hos Garrampa på dette råmaterialet: fordi dets fordeler er mange. Faktisk er våre personlige kortermede t-skjorter i bomull den mest nyttige måten å fange slagordet eller firmalogoen på. > Derfor er det en ressurs som er mye brukt til å sponse alle slags arrangementer: messer, kongresser, konserter, feiringer, sportsløp ... Din personlige kortermede bomulls-t-skjorte kan også være en flott gave til kunder eller leverandører.  Gi det i loddtrekninger eller ved kjøp eller bestillinger. I tillegg kan våre personlige t-skjorter i bomull inkluderes som en velkomstgave til dine ansatte. Og la alle bære merket ditt!

Kortermede t-skjorter for kvinner


Ditt design på dine kortermede reklame-t-skjorter for kvinner. Vi har ikke bare klassikerne Basic T-skjortedesign i bomull med rund hals, hvis ikke kan du skrive ut dine reklame-kortermede t-skjorter for kvinner med V-hals, båthals eller også spesifikke modeller der skjorten har bare skuldre. Vi har også reklame-t-skjorter uten tilpasset snitt, og med rørformet stoff for å skrive ut reklamen din enklere. Modellene med kortermede reklame-t-skjorter for kvinner skiller seg fra resten ved å ha en form som gjør at de kan monteres i midjen og hoftene.

Kortermet bomulls-t-skjorte for menn
h2>
Det finnes tilpassede kortermede unisex-t-skjorter med tung vekt, som er mye brukt til å trykke design med silketrykk som krever flere lag med blekk, siden de tåler flere omganger veldig godt gitt tykkelsen på bomullsstoff. Hvis du foretrekker å velge mer enkle kortermede skjorter, kan du bruke dem med lavere vekt og bruke dem til spesifikke bruksområder som kampanjer eller fester. Med vår nettkatalog er det veldig enkelt å bestille dine personlige kortermede t-skjorter for menn. Hvis du ønsker det, har vi også unisex-modeller.

Personlig tilpassede kortermede barne-t-skjorter
Blant vårt utvalg av kortermede reklame-t-skjorter for gutter finner du et bredt spekter av størrelser Tilbud for alle aldre: fra baby-t-skjorter til 16 år gamle gutte-t-skjorter Velg den du liker best blant modellene vi har av reklame-t-skjorter for jenter med tilpasset snitt til midjen, V-halsen eller rund hals, i enkle farger og kombinert, for å lage din reklame-t-skjorte for å matche fargene på designet eller logoen din. I tillegg, slik at de utøver sport uten å forsømme bomullskomforten, kan du velge modellene til reklame-t-skjorter for barn.

Ofte stilte spørsmål vedr Kortermede t-skjorter

Hvor mange størrelser kortermede t-skjorter tilbyr du?

Hos Garrampa har vi forskjellige størrelser for kortermede t-skjorter for menn og kvinner. I det første tilfellet er våre personlige kortermede t-skjorter for menn tilgjengelig fra størrelsene S til XXXL, alt vil avhenger av valgt modell På den annen side, når det kommer til denne typen nettbaserte dame-t-skjorter, har vi størrelser fra XS til XXL for deg (det vil også avhenge av modellen) Sjekk ut vår størrelsesguide og sørg for å bestille riktig størrelse. Ikke gå glipp av din personlige kortermede t-skjorte! I tillegg har vi barnestørrelser: barnestørrelser fra XS til XL.

Er det mulig å lage tosidige tilpassede kortermede t-skjorter?

Ja, selvfølgelig!  I Garrampa er det mulig å utføre en dobbeltsidig utskrift. I tillegg er denne tilgjengelig i hvilken som helst type blekktrykt t-skjorte du velger. Hva venter du på for å få din billige personaliserte t-skjorter Kortermet? For sommeren, treningsstudioet eller, rett og slett, for å gå til mote.  Oppdag utvalget av personlig tilpassede kortermede t-skjorter!

Er det et minimumsbestillingsantall for de tilpassbare kortermede t-skjortene?

Tenker du på å legge inn en bestilling til din familie eller nærmeste venner? Ikke bekymre deg!  Garrampas minimumsbestilling er 5 enheter. Få dine personlige kortermede t-skjorter online nå!

Hvilket materiale vil min egendefinerte kortermede t-skjorte være laget av?

Leter du etter billige tilpassede kortermede t-skjorter? Garrampa er nettstedet ditt! Og vi kommer til å gi deg gode nyheter: alle våre kortermede t-skjorter med spesialdesign er laget av bomull. Bomull er en naturlig fiber, lett, hypoallergen og motstandsdyktig mot krymping.

Hvordan kan jeg vaske min personlige kortermede t-skjorte?

Du har flaks: du kan bruke vaskemaskinen, men den må ha lav temperatur. Vi anbefaler at du ikke glemmer å vaske skjorten på vrangen for å unngå at trykket blir ødelagt. I tillegg kan du bruke klorfritt blekemiddel.Det skal bemerkes at personlige kortermede skjorter ikke kan tumles. For å beholde den kortermede t-skjorten slik at den blir som ny, unngå å stryke utskriftsområdet der grafikken er plassert.